Bo i Regnbuen


Bo i Regnbuen


Mail: etgodtstedatbo@gmail.com


Det er vigtigt for os, at man, når man flytter ind, har gjort sig tanker om, hvordan man selv og ens familie befinder sig i en social kontekst, som samtidig er ens hjem. For i den kombination er alle sider af både én selv og andre i spil. Man kan ikke ”skjule sig” og kun vise sin ”overskuds-side”. Her ser vi hinanden både, når der er op- og nedture. Det er livet selv, man er vidne til og det skal man kunne være i. Dvs. hvis man fx både er gået ned med stress og synes det er stressende at bruge kræfter på, at de andre ikke må opdage det, så kan man ikke bo her. Til gengæld er der masser af hjælp at hente, når man åbner op. Når man bor i bofællesskab, får man mange relationer og det er en god, sund og interessant måde at leve på. Men det er også en udfordring – især hvis man støder på noget, man ikke er helt enig i. Det kan ikke undgås og er en del af dét at bo sådan, som vi gør her. Men det er også dér, vi vokser og kommer tættere på hinanden. Vi øver os løbende i at have en anerkendende dialig og at samtale ordentligt om små og store uenigheder, så vi kan finde fælles fodslag. Man skal kunne rumme at give sig, at man ikke altid har ret og at man kan blive klogere sammen med andre. Desuden skal man kunne rumme, at alle ikke er som en selv og være sig bevidst om, hvordan man bidrager til et behageligt miljø, så der ikke skabes fnidder i krogene. Man skal turde at sige sin egen mening og at møde andres med et åbent sind. At bo i Regnbuen er at udvikle sig sammen og at vokse som menneske.

Vi tilstræber at finde nye bofæller, som er indstillet på at give Regnbuen en reel chance, således at man ikke flytter ud ved den mindste udfordring. Til gengæld får man et rigtig godt sted at bo og et godt sted for ungerne at vokse op☺ 

 

Hvis du/I er interesseret i at komme til en uforpligtende rundvisning og høre mere, så kontakt os på følgende mail. Vi tjekker den én gang om ugen og så inviterer vi jer til en uforpligtende rundvisning.

 

Mail: etgodtstedatbo@gmail.com

 

Procedure for optagelse i Regnbuen:

 

- Fælles rundvisning og udfyldelse af kontaktseddel, hvis man er interesseret.

- Invitation til samtale hos kontaktgruppen

- Invitation til første fællesspisning. Her kan der også være andre ansøgere.

- Invitation til anden fællesspisning, hvor man er med til madlavning først. 


Herefter tager vi stilling om du/I er de rette og kommer på interesseslisten. Når der er en ledig lejlighed tager vi stilling til hvem fra interesselisten der skal tilbydes en lejlighed.