Bliv Beboer


Rundvisning


Hvis du/I er interesseret i at komme til en uforpligtende rundvisning og høre mere om Regnbuen, så kontakt os på vores mail: etgodtstedatbo@gmail.com og tilmeld dig.


RUNDVISNINGER:


Lørdag d. 21. august kl. 13

Lørdag d. 28. august kl. 13


Tilmelding nødvendig til vores mail.


Vi glæder os til at møde jer.
Ledig bolig


Vi har pt en 3 værelses lejlighed ledig fra d. 1/12-2021.

Uanset om du søger en lille, mellem eller en stor bolig er det en god ide at starte med at komme til en rundvisning.


Huslejen kan ses på Boligkontoret Fredericias hjemmeside.
Procedure for optagelse.


Procedure:


1. Tilmelding til rundvisning via etgodtstedatbo@gmail.com. Rundvisningerne er en mulighed for at se Regnbuens fællesarealer og evt. bolig(er) der bliver ledige.


2. Ansøgningsskema

Hvis man efter rundvisningen ønsker at komme i betragtning til en lejlighed, skal man udfylde et ansøgningsskema elektronisk.


3. Evt. indkaldelse til samtale.

Hvis interessen er gensidig, bliver man inviteret til en samtale, hvor vi kan lære hinanden bedre at kende. Vi gør opmærksom på at vi ikke har en venteliste og at ledige lejligheder fordeles af nuværende beboere, og at vi stræber efter en bred beboersammensætning, både ift. alder, køn, enlig/par/familie.Ingen venteliste


Vi har ingen venteliste og du er derfor ikke garanteret en bolig, hvis én lejlighed skulle blive ledig.

Vi tilstræber stor alsidighed i sammensætningen af beboere, og bl.a. ud fra dette perspektiv tager vi beslutningen om hvem, som skal tilbydes en bolig. Giv derfor ikke op hvis du skulle få en afvisning, men giv det gerne en chance til hvis der skulle komme en ledig bolig.